Några omdömen från tidigare kursdeltagare

"Det känns som att vi kommit varann mycket närmre nu. Jag som tidigare inte känt ork eller lust eller att vi ens haft tid till sex, nu är det en aktivitet som vi tar tag i direkt när vi nattat vårt barn. Och fysisk intimitet med maken känns numera bara trevligt och efterlängtat och inte stressande som det gjorde förut, för att jag "inte ville uppmuntra" till sex då jag själv inte var sugen på sex alls. Och maken har väl alltid varit snygg, men nu när jag tittar på honom tycker jag att han är superhet och hur sexig som helst!"
”Lisa” 35 år 

citat.png

"Vi är så himla nöjda med kursen, det har känts tryggt och inspirerande att få ledas av Leigh och smidigt att göra det på internet när det passat oss. Vi har kommit närmare varandra och fått en djupare kommunikation och förståelse för varandra. Vi har vågat prata om saker som vi kanske aldrig skulle vågat innan. Massor av bra tips och övningar som vi kommer fortsätta med!"
”Mikaela och Sebastian” 31-35 år

 

citat.png

“Din kurs har varit revolutionerande! De senaste fem åren har kantats av privata KBT-terapeuter, dynamisk psykoterapi, psykologer, sexolog, de flesta naturpreparat man kan tänka sig, och antidepressiva… men din kurs har varit det som verkligen gjort skillnad. Nu har det verkligen börjat hända positiva förändringar, helt underbart att kunna uppleva sex lika intensivt och vackert som innan. Du har givit mig livet tillbaka, kram ❤️”
”Lars”, 46 år

”Kursen är till STOR hjälp! Jag övar varje dag på vissa övningar och jag kryper sakta längre och längre ut ur min hjärna, och in i min kropp. Kan nu åter få orgasm vid onani! För första gången på 53 år har jag också lärt mig lägga märke till vad jag faktiskt känner, vilket gör att jag slipper känna ångest i massor av timmar!"
”Vera”, 53 år

 

“Jag ville bara säga att det du gör, din kurs, verkligen hjälper. Stort tack! Så mycket har blivit bättre och vi har nog aldrig varit så nära varandra som vi är nu, både fysiskt och psykiskt.”
”Charlotta & David”, 41-47 år

”Kursen ger en chans att ifrågasätta och fundera över massor av saker med sig själv som gör att man får en helt ny förståelse för sig själv, och sin partner! Jättenöjda! Än så länge är beröringsövningen en storfavorit! Längtar till varje gång :) Genom Lust-lyftet och att lära känna sin egen och sin partners lust, finns det möjlighet att ge nytt liv till kärleken.”
”Lovisa & Agnes”, 31-35 år


citat.png

“Den största förändringen för mig efter kursen är att känna att det inte är fel på mig. Jag har också börjat ändra mitt tankemönster generellt till ett mer avslappnat sätt och att jag har börjat lära mig att vara mer närvarande vid sex!”
”Anna”, 28 år

 

Lust-lyftet - Sexologkliniken

“Vi hade nog en ganska god förståelse av varandra innan, men det gör ändå skillnad att få bekräftat saker från någon utifrån som är proffs! Kursen fick mig att kommunicera mer om sex, vilket gav mer lust. Acceptans och förståelse av hur lusten fungerar gav också mer lust. Att få reda ut bakomliggande känslor och sätta ord på dom öppnade upp för lust.”
”Henrik”, 51 år

citat.jpg

"Jag har lärt mig massor om lust som jag tycker man borde lärt sig på sexualkunskapen. Minst lika viktig som hemkunskap ju. Borde göras tv program om detta!”
”Hanna”, 30 år