framsida.jpg

Hej! Jag heter Leigh och jag kan hjälpa dig att känna lust igen. 


I flera år har jag hjälpt personer precis som du – som önskar känna mer lust och kunna njuta av sex. Jag är socionom, terapeut och utbildad sexolog, med en master i sexologi och en grundläggande utbildning i psykoterapi. Utöver att bedriva rådgivning och terapi är jag även Familjelivs sexexpert där jag besvarar läsarfrågor varje månad på hemsidan och skriver krönikor.

När jag startade Sexologkliniken, min sexologmottagning, dröjde det inte länge innan jag fick en 6 månader lång kö. Jag insåg att jag kunde dela med mig av min kunskap och de verktyg som hjälper mina klienter allra bäst – i ett online-format. 

Alla har inte råd, vill inte eller kan inte gå i samtal. Det var det som födde tanken på Lust-lyftet: en online-kurs med video- och ljudlektioner och tillhörande övningar. Och jag kan med glädje berätta att den redan har hjälpt många! 

Med Lust-lyftet behöver du inte vänta på hjälp du kan få den direkt i din dator, mobil eller platta. Du får tillgång till expertis och övningar, utan att behöva gå i samtal.

Vi ses i Lust-lyftet!