Det här är kursen för dig

 

  • Måste jag göra övningar varje vecka?

Nej - du kan göra dem varannan vecka eller ännu mer utspritt. Rekommendationen är dock att du gör någon övning varje vecka, eftersom ett konsekvent arbete ger bästa resultat. Det viktigaste är att du gör övningarna – och tar du längre tid på dig kommer resultatet helt enkelt lite senare. Om du tycker att din sexlust är viktig (och det tror jag att du gör – annars hade du inte kommit så här långt ner på sidan), så är du värd att satsa tid på den. Kanske lite mindre sociala medier, och lite mer övning – för att kunna slappna av och verkligen njuta av sex.

 

  • Måste min partner också gå kursen?

Det är helt upp till dig – oftast blir det bäst resultat om du någon gång inkluderar din partner – men kursen är designad för att du ska kunna göra den helt på egen hand. Din partner behöver alltså inte ens veta om att du går kursen (även om jag alltid rekommenderar att din partner också deltar - och kommer att ta upp det under kursens gång).

Om din partner vill gå kursen sen senare kan ni alltid köpa till "par-tillägget". 

 

  • Tänk om kursen inte hjälper? 

Det finns så klart aldrig någon garanti – vare sig i online-kurser eller om man går i samtal hos en sexolog (det finns dock en pengarna tillbaka-garanti som du kan läsa om längre ner). Det fina med kursen är att du kommer att lära dig saker om dig själv. Saker som hade varit svåra att lära sig på egen hand och som är värdefulla för att kunna känna mer lust.